Det här med gratis mobilspel är ju onekligen något som har blivit allt mer populärt bland alla mobilägare där ute. För varför skulle man egentligen behöva betala för sina spel på mobilen nu för tiden? Det borde väl egentligen vara minst lika självklart som att man ska kunna skicka sms från sin telefon, eller ringa för den delen. Och även om nu dessa tjänster i praktiken kostar, så kostar det ju inte att ha dem på telefonen.

Nej, hur man än vrider och vänder på det så borde alla spela vara gratis. Jag menar, varför ska man egentligen betala för ett enkelt spel som man ändå bara spelar max en gång i månaden. Att betala för något sådant känns ju bara absurd och allmänt konstigt. Nu för tiden så verkar folk vilja mjölka ur pengar ur plånboken på en på det ena ohövligaste sätet efter det andra. Och inte skam i kroppen har dom heller.

Nej, om jag ska behöva betala för mina mobilspel,då kan jag lika gärna ta en av mina kortlekar och lägga patiens på plats om jag så känner för det. Kom ihåg det, alla ni stora mobilspelskedjor där ute. Av mig får ni icke ett öre.